Ideea cărții

Țin să menționez de la început că eu nu sunt un scriitor, și nici nu mă consider scriitor. Sunt doar un om (aproape) normal cu o pasiune pentru curve în suflet, care a avut o idee și, la îndemnul unor prietene (care întâmplător s-au nimerit să fie curve) am decis să aștern pe hârtie aceste rânduri și să construiesc o carte.

Pe moment ideea nu mi-a surâs, dar după câteva luni de analizat și de gândit, am decis să accept provocarea. Din acel moment gândul îmi stătea numai la carte, aveam insomnie noaptea și nu mă puteam odihni cum trebuie. Emoția,teama de necunoscut și bucuria, toate se împleteau în interiorul meu.

Am început să notez un rezumat și niște idei în mare despre escorte și să mă gândesc despre tot ce este legat de domeniul damelor de companie și trecuse aproape 1 an de când nu scrisesem mai nimic. Îmi făcusem planuri și am scris o mica schiță despre ideile pe care urmează să le abordez și cam atât. Dar de câte ori aveam frazele în minte, ele se evaporau când deschideam laptopul să le scriu.

BRAINSTORMING

Adevărul este ca îmi era teamă, curvele au început să se înmulțească aproape în fiecare oraș al țării, recenziile clienților la fel, și mă simțeam copleșit iar asta m-a făcut să vreau lucruri din ce în ce mai mari de la mine și de la această carte.

DESPRE AUTOR

Despre Carte
Despre Carte
Despre Carte
Despre Carte