După o perioadă de gândire de aproximativ 2 luni, am reușit în sfârșit ca să mă decid asupra destinației de vacanță. A durat atât de mult deoarece aveam de ales între Africa, Australia și Asia, iar după lungi re-search-uri și verificări am decis să aleg Asia. Biletul de avion l-am achiziționat pentru data de 7 februarie. Călătoria a început din București iar ca destinație am ales Viet Nam, mai exact urma să aterizez în orașul Ho Chi Minh.


Am ales ca destinație Vietnamul pentru că această țară nu este o destinație mega turistică precum Thailanda, fiind încă o țară care își păstrează tradițiile și obiceiurile mult mai bine decât thailandezii din cauza numărului relativ scăzut de turiști care o aleg. Am verificat atent atracțiile turistice din acest loc, pe care aveam să le vizitez când aterizam. Am început cu sudul deoarece aici aveam să aterizez (Ho Chi Minh):

Vacanța a fost minunată, am descoperit o țară fascinantă, total diferită de România și am ramas impresionat de frumusețile Vietnam-ului, de tradiția și cultura lor. Problema a fost când am vrut să mă întorc înapoi acasă. Din cauza pandemiei de coronavirus mi-a fost anulat biletul de zbor de întoarcere în țară de pe data de 2 aprilie, motiv pentru care am rămas blocat aici pe o perioadă nedeterminată.

GoToGate este un gunoi, aș fi vrut să le citesc recenziile (majoritatea negative) înainte de a cumpăra biletul de avion. Aici le puteți citi voi.

Al 4-lea bilet cumpărat a fost cu noroc pentru mine! Dintr-o vacanță care trebuia să dureze aproximativ 3 săptămani, am rămas blocat în Vietnam până pe data de 10 iulie 2020 adică fix 6 luni. Al patrulea bilet de avion a fost cu noroc, și am reușit ca să mă întorc în România pe 10 iulie!

Am pus evenimentul pe seama faptului că m-au blestemat femeile din țară pentru câte rele le-am făcut și mi s-a întâmplat tocmai mie un așa necaz, ca să rămân blocat la 10.000 km depărtare de România, într-o vacanță care ar fi trebuit să fie superbă dar care într-un final s-a transformat într-un ”coșmar” pentru mine! M-am gândit că femeile mi-au venit de hac de data asta pentru toate lucrurile pe care le-am făcut!! Această întâmplare avea să fie pedeapsa pe care o primesc pentru toate curvele încercate la pat de către mine și pentru toate dățile în care am înșelat nevasta, sau amanta sau amanta amantei.

Timp de 6 luni am fost nevoit să rămân captiv în țară pe care am vizitat-o ca și turist. Zborurile internaționale se anulau pe rând, motiv pentru care n-am avut de ales decât să accept această situația nu tocmai placută pentru mine! A trebuit să rămân în Vietnam în continuare până granițele țării aveau să se deschidă iar zborurile internaționale se deschideau. Altceva nu aveam de făcut decât să îmi accept soarta și să sper că totul o să fie bine cât de curând.

PIERDUT ÎN ASIA

Dar oare această vacanță prelungită forțat a fost într-adevăr un coșmar pentru mine ? Să fi fost într-adevăr un mare necaz pe capul meu că am rămas blocat în Asia timp de 6 luni ?

Scrieți mai jos în comentarii părerea voastră!

To Be Continued……….

One thought on “Planuri de viitor

Andrei August 23, 2021 at 9:24 am

Foarte tare experienta! Asteptam si continuarea

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *